Over mij

Ik ben Kim van Brenk, voedingsdeskundige en gezondheidscoach. Ik heb zelf ervaren hoeveel invloed voeding heeft op je gezondheid. En wat het effect van voeding is op herstel na ziekte. Zowel mentaal als fysiek. Ik weet ook uit ervaring hoe lastig het is om je eetpatroon aan te passen in combinatie met een drukke baan, kinderen en een gezellig sociaal leven. Op zo’n moment maakt persoonlijk advies en een steuntje in je rug een wereld van verschil. Dat steuntje wil ik voor jou zijn. Ik geef je graag praktische tips en adviezen die je helpen om deze gezonde levensstijl toe te passen, eigen te maken én om het vol te houden.

Mijn werkwijze: 

•  Betrokken: ik help je graag. Ik geef je persoonlijk advies, denk met je mee, en leef met je mee. Ook op je moeilijke momenten. En de mooie momenten vier ik met je mee!

•  Maatwerk: geen enkele persoon is hetzelfde, geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom is mijn advies altijd maatwerk. Voor elke situatie bekijk ik hoe we het beste resultaat kunnen bereiken, zonder drastische maatregelen.

•  Positief: ik denk in mogelijkheden, en ik adviseer op een positieve manier: ik benadruk wat je wél mag eten of doen.

•  De beste versie van jezelf: ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen. Om trots op jezelf te worden.

•  Laagdrempelig: ik stel de voedingsadviezen zo op dat het voor jou makkelijk en prettig is om ze te volgen. Zo werken we samen stapsgewijs naar een gezonde levensstijl toe.