Gezondheid

Wie wil dat nou niet: Fit & Energiek zijn. Want dan kun je het meeste uit je leven halen! Wat je eet kan een wereld van verschil maken. Dat heb ik zelf eens heel intens ervaren. En sindsdien is het mijn drive om andere mensen te helpen bij het verbeteren van hun vitaliteit, verminderen van vermoeidheid en het bereiken en behouden van hun ideale gewicht. Door voedingsadvies te geven dat bij jóuw lichaam en jóuw leven past.

FoodCoach Den Haag: voedingsadvies voor een Fit en Energiek leven. Voor individuele begeleiding, maar ook voor voorlichting aan scholen, bedrijven en sporters.

Mijn voedingsadvies kan je helpen bij: 

•  Gewicht: verliezen, aankomen, of op gewicht blijven
•  Fysieke klachten: van je buikpijn, opgeblazen gevoel, hoofdpijn of vermoeidheid afkomen
•  Ziekte: aansterken na ziekte, diabetes voorkomen, cholesterol verlagen
•  Gezondheid: fitter worden, beter voedingspatroon
•  Sporten: voeding die aansluit bij je intensiteit van sporten

Intakegesprek (60 minuten) 

Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen, maar ook je huidige voedings- en bewegingspatroon, je leefstijl, persoonlijke doelen, gezondheid en omstandigheden. Want die hebben allemaal invloed op het voedingsadvies; dat maak ik op maat voor jou. Aan het eind van het intakegesprek bespreken we het vervolgtraject. Bij het vervolgconsult bespreken we het voedingsadvies in detail.

Vervolgconsulten (20-30 minuten) 

Tijdens de vervolgconsulten werken we samen stapsgewijs toe naar een gezonde levensstijl. Ik geef ik je praktische adviezen en tips om je nieuwe eetpatroon eigen te maken, vol te houden en je er goed bij te voelen. Ik geniet mee met je successen, en steun je bij je momenten van teleurstelling of onverwachte emoties. Ook besteden we aandacht aan het verbreden van je kennis over voeding en gezondheid. Vaak adviseer ik om een voedingsdagboek bij te houden, zodat je inzicht krijgt in het effect van je voeding op bijvoorbeeld je energie en je gewicht.

Telefonische consulten

Soms heb je tussendoor gewoon even een vraagje. Of een moeilijk moment. Dan mag je altijd bellen. Want ook dan ben ik er voor je. Juist die korte contacten kunnen soms het verschil maken tussen opgeven en volhouden. Vervangt een telefonisch consult je persoonlijke consult, dan worden hiervoor uiteraard kosten in rekening gebracht.

Tarieven

– Intakeconsult: € 85,-
– Vervolgconsult van 20 a 30 min.: € 35,-

FoodCoach Den Haag is aangesloten bij de BGN. Daardoor kun je mogelijk voor vergoeding van je verzekeraar in aanmerking komen.